We hebben regen nodig om regenbogen te creëren

Tarieven

Voorafgaand aan het coachings traject voeren we een kort vrijblijvend gesprek om de hulpvraag te bepreken. Kunnen wij jullie helpen, of is er misschien andere hulp nodig? 
n.a.v dit contact wordt er een inschrijfformulier toegestuurd, die we verder kunnen bespreken tijdens het intake gesprek.

Aan de hand van dit gesprek wordt er bepaald welke coach het beste deze hulpvraag kan behandelen, Iris of Frederieke. 
Beiden zijn wij op andere gebieden gespecialiseerd. 

Aanmelden kan via de mail info@madeliefkindercoaching.nl, via de telefoon Frederieke 0616689068 of Iris 0643773282 of via het contact formulier.

Intake gesprek

30 – 60 minuten
30,00
  • Het intake gesprek vind plaats bij jullie thuis maar wanneer dit niet mogelijk is, bij ons in de praktijk. Bij het intakegesprek maken we met elkaar kennis en gaan we de hulpvraag uitgebreid bespreken. Hierbij maken we gebruik van het vooraf ingevulde inschrijfformulier. Graag horen wij van beide ouders wat jullie eigen ervaringen zijn. Waar jullie trots op zijn, hoe heeft jullie kind zich tot nu toe ontwikkeld en waar lopen jullie tegen aan? Dit gesprek vindt in principe plaats zonder kind, tenzij jullie zoon/dochter zich zelf goed kan verwoorden en kan vertellen waar hij/zij tegen aan loopt. Na dit gesprek gaan we bekijken welke vervolg stappen er nodig zijn.

Coachsessie

60 minuten
60,00
  • De eerste belangrijke stap is altijd kennismaken. Ieder kind moet zich veilig en prettig voelen bij de coaching sessies, alleen dan kunnen we het maximale uit jullie kind halen. Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van verschillende methodieken die passen bij de behoefte van jullie kind en de aard van de problematiek. Wij kunnen niet van te voren het exacte aantal sessies bepalen, Ieder kind is anders, wij bieden coaching op maat.

Tussen / eind evaluatie

60 minuten
60,00
  • Tijdens de tussenevaluatie bespreken we waar we aan gewerkt hebben de afgelopen periode en hoe het nu thuis gaat. Ook bespreken we de prestaties en vooruitgangen van het kind, de doelen, en waar de aandachtspunten liggen. De tussenevaluatie is optioneel. Tijdens het eindgesprek bespreken we hoe het verdere proces is verlopen en kunnen wij aandachtspunten en tips mee geven voor de toekomst.

Reiskosten

Wanneer wij bij jullie thuis komen voor het coachen, berekenen wij binnen Dalfsen geen reiskosten. Daarbuiten vragen wij 0.29 cent per kilometer.

Vergoedingen

Voor specifieke informatie over vergoedingen, kan je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.