MadeliefWerkwijze
Zet de volgende stap voor jou kind.

Zet de volgende stap voor jouw kind. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Eén van onze kindercoaches vertelt je graag meer. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of een mail sturen.

Madelief kindercoaching Dalfsen.

Leren op school, vriendschappen aangaan, voldoen aan verwachtingen, omgaan met onverwachtse gebeurtenissen, gemis. Slechts een kleine greep uit prikkels of gebeurtenissen die mede bepalen hoe een kind zich ontwikkelt. Soms zorgen deze prikkels of gebeurtenissen voor deukjes in de ontwikkeling van het kind of in de relatie tussen ouder en kind. Madelief kindercoaching, gevestigd in Dalfsen, helpt jullie graag weer op weg wanneer jullie ergens op vastlopen.

Lees meer over onze werkwijze.

Deukjes in de ontwikkeling.

De deukjes, waarvan de oorzaak niet altijd bekend is, kunnen zich op verschillende manieren uiten. Misschien zit jouw kind niet lekker in z’n vel maar kun je de vinger er niet op leggen wat het probleem is. Misschien worstelt je kind ergens mee zonder dat hij of zij zelf goed uit kan leggen wat er aan de hand is. Of misschien vertoont jouw kind wel teruggetrokken, onzeker, gefrustreerd, boos of verdrietig gedrag. Als ouder kan dit je tot wanhoop drijven. Maar als ouder ken jij je kind het allerbest en jij bent het best in staat om je kind te helpen, soms heb je gewoon even wat hulp nodig. Madelief kindercoaching, uit Dalfsen helpt jullie graag.

kindertekeningen

Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren.

In de omgeving van Dalfsen verleent Madelief kindercoaching op een laagdrempelige manier hulp aan kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud en aan ouders/verzorgers met een hulpvraag. Als gediplomeerde kindercoaches kijken wij naar wie jullie zijn, wat jullie willen leren, wat jullie nodig hebben en wat de mogelijkheden zijn. We leren je kind spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan met de juiste methodiek en samen zullen we oefenen hoe krachten en kwaliteiten ingezet kunnen worden in uitdagende situaties.

Madelief kindercoaching kan jullie onder andere helpen bij de volgend hulpvragen:

 • Vertrouwen in anderen of zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Een negatief zelfbeeld omzetten naar een positief zelfbeeld
 • Concentratie & ontspanning
 • Faalangst of andere angsten
 • Het verbeteren van sociale vaardigheden
 • Pestproblemen; gepest worden of pester zijn
 • Het omgaan met en verwerken van verdriet
 • Verwerken van een scheiding
 • Gedragsproblemen zoals boosheid, agressie en liegen
 • Slaapproblemen
 • Hoog gevoelig/hoog sensitief

Maar ook bij algemene vragen over opvoeden, gedrag of ontwikkeling helpt Madelief kindercoaching jullie graag.

Zet de volgende stap voor jouw kind.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Eén van onze kindercoaches vertelt je graag meer. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of een mail sturen.