Het meervoud van LEF is leven

Over ons

Wij zijn Frederieke en Iris oprichters van Madelief Kindercoaching. 

Samen hebben wij aan de opleiding onderwijsassistent deelgenomen en afgerond. Toch bleek hieruit dat wij de persoonlijke en individuele aandacht misten voor ieder kind. Daardoor zijn wij verder gaan zoeken en kwamen wij uit bij de SNRO-geaccrediteerde beroepsopleiding tot Kindercoach in Utrecht door Sonnevelt opleidingen. Vol enthousiasme hebben wij deelgenomen aan deze opleiding. “Wauw! Wat kunnen wij kinderen veel bieden waardoor ze zich beter in hun vel gaan zitten.” Daar is de passie voor kindercoaching ontstaan. Door verschillende methodieken te gebruiken is er plek voor ieder kind! 

Wie ben ik

Hoi, mijn naam is Iris Schrijver, 25 jaar oud en woon in Luttenberg samen met mijn vriend en onze hond Mila. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook heerlijk om grote wandelingen te maken met de hond. Ik ben een creatief, zorgzaam, geduldig en positief persoon. Door mijn positiviteit kijk ik oplossingsgericht en dus niet in problemen, maar juist naar de mogelijkheden. Sinds 2017 ben ik op verschillende manieren bezig geweest met het werken met kinderen. Ik heb altijd kinderen om mij heen. Door de rust die wij uitstralen zullen kinderen zich snel op hun plek voelen bij ons. 

Wie ben ik

Mijn naam in Frederieke Jansen, ik ben 23 jaar en woonachtig in Dalfsen. Ik werkte vanaf 2015 in een handwerkwinkel, daar heb ik mijn creativiteit ook vandaan. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, en dat ook samen met mijn coachees. Sinds 2017 werk ik al in 1 op 1 met kinderen om ze persoonlijke begeleiding te bieden. Hier kwamen ook verschillende hulpvragen aan bod onder andere; autisme, gedragsproblematiek en geestelijke beperkingen. Ik kan kinderen in hun kracht laten staan, waardoor ze vertrouwen krijgen in zich zelf en de mensen om hen heen. Hier is het zaadje gepland en zo besloot ik om mij verder te ontwikkelen in het coachen van kinderen. 

Verder omschrijf ik mijzelf als enthousiast, nieuwsgierig en oprecht. Ik wil op een zorgzame en liefdevolle manier kinderen coachen. Samen kijken wij naar wat al goed gaat en waar aan gewerkt kan worden.